Demand Response Working Group November 12, 2019

Date: November 12, 2019 **Time**: 9:00 am – 12:30 pm

Location: Four Points by Sheraton Toronto Airport 6257 Airport Rd, Mississauga, ON

Chair: Candice Trickey, Director, Marketing & Conservation Alliances, IESO

Register: For any questions or to register, please email IESO Engagement at: engagement@ieso.ca

Time	Agenda Item	Presenter
9:00 am (10 mins)	Welcome and Overview	Candice Trickey
9:10 am (30 mins.)	Review of Demand Response Pilot Program	Ryan King
9:40 am (45 mins.)	Measurement Data Submission, Contributor Management and DR Audit Updates	Fahad Rashid
10:25 am (15 mins.)	BREAK	
10:40 am (20 mins.)	Enrolment and Obligation Transfers in the Capacity Auction	Ryan King
11:00 am (30 mins.)	Discussion of the In-Day Adjustment Factor	Samvel Karapetyan
11:30 am (1 hour)	2020 DRWG Work Planning	Beverly Nollert
12:30 p.m.	Adjourn	

Meeting materials are available on the engagement webpage.

