## Technical Panel Meeting Agenda

<b>Date</b> : March 3, 2020	Cime: 9:00 am – 11:10 am  Location: 120 Adelaide Street West, Toronto (16 floor)	
Meeting Chair and Facilitator:	Michael Lyle, Vice President, Legal Resources and Corporate Governance, IESO	
If you have any questions, or to participate as a public observer, email engagement@ieso.ca		

Time	Agenda Item	Responsible Party	Expected Actions
9:00 am (10 min)	<ul> <li>Item 1: Introduction and Administration</li> <li>Review of March 3 Agenda</li> <li>Review of February 4 Minutes</li> </ul>	Michael Lyle	Approval of Agenda Approval of Minutes
9:10 am (10 min)	Item 2: Engagement Update  • Prospective Schedule	Jason Grbavac	Information
9:20 am (20 min)	<ul> <li>Item 3: Capacity Auction - June 2020</li> <li>Memo</li> <li>Market Rule Amendment Proposals: MR-00441 (R00-R03)</li> </ul>	David Short Josh Duru	Vote to recommend to the IESO Board for consideration
9:40 am (10 min)	Item 4: Minor Rule Amendments Omnibus  • Memo  • Market Rule Amendment Proposal: MR-00442 (R00)	Darren Byers	Vote to recommend to the IESO Board for consideration
9:50 am (20 min)	Item 5: Reliability-related Information  • Presentation	Bryan Hartwell	Information
10:10 am (10 min)	Rreak		
10:20 am (45 min)	Item 6: Market Renewal Education • Presentation and Q&A	Shawn Cronkwright Jo Chung	Information
11:05 am (5 min)	Other Business	Michael Lyle	Information
11:10 am Adjourn		Michael Lyle	



March 3, 2020 Public