MRP Energy - Detailed Design Engagement Session

Date: September 27, 2019 **Time**: 9:00 am -3:00 pm

Meeting Topic: Market Power Mitigation: Reference Levels & Conduct and Impact Thresholds

Meeting Sponsor: Darren Matsugu

If you have any questions or would like to register, please email engagement@ieso.ca

Time	Agenda Item	Responsible Party
9:00 am (15 min)	Welcome, Introductions and Review of MRP Energy Engagement Plan	Jason Grbavac
9:15 am (10 min)	Opening Remarks and Detailed Design Overview	Darren Matsugu
9:25 am (15 min)	Meeting Expectations and Structure	Jonathan Scratch
9:40 am (2hrs 15 min) with break	Interactive Break-out Tables to Discuss Design and Collect Stakeholder Feedback on: Reference Levels Conduct and Impact Thresholds	All
11:55 am (60 min)	- Lunch	
12:55 pm (60 min)	If Required: Additional Time for Break-out Table Discussions	
1:55 pm (60 min)	Report Back to Entire Group: Feedback Themes and Summary of Table Discussions	Jonathan Scratch
2:55 pm (5 min)	Wrap-up and Adjourn	Jason Grbavac

