Energy Payments for Economic Activation of DR Resources

Oct. 10, 2019

Date:	October 10, 2019	Time : 1:00 pm – 4:00 pm
Location:	8	Chair: Candice Trickey, Director, Marketing &
	150 King St W, Toronto, 27 th floor	Conservation Alliances, IESO

Register: For any questions or to register, please email IESO Engagement at: engagement@ieso.ca

Time	Agenda Item	Presenter
1:00 pm (10 mins)	Welcome and introductions	Candice Trickey
1:10 pm (15 mins.)	Engagement plan overview and approach	Dale Fitzgerald
1:25 pm (40 mins.)	Discussion of the issueQ and A on pre-reading materialsReview of problem statement	Beverly Nollert
2:05 pm (15 mins.) BREAK		
2:20 pm (15 mins.)	Draft research and analysis scope to be undertaken to inform the IESO's decision on the issue	Beverly Nollert
2:35 pm (1 hr 10 mins.)	Break-out discussion on draft research and analysis scope • What else should be considered in this work? • What should be refined? Removed?	Beverly Nollert
3:45 pm (15 mins.)	Summary of discussion and adjourn	Candice Trickey

Meeting materials are available on the engagement webpage.

